دپارتمان استانداردسازی فروشگاه همکاری خود را از ابتدای اردیبهشت ۱۳۹۸ با مدیریت مجموعه ی سان ایت شروع کرد. مجموعه فروشگاه سان ایت یک مجموعه ی فروشگاه محلی به وسعه ۲۵۰۰ متر در منطقه فرمانیه تهران به حساب می آید که بعد از طراحی بیزینس مدل شامل کسب و کارهای زیر می باشد:

۱- کترینگ
۲- سوپر مارکت
۳- لبنیات سنتی
۴- قهوه و شکلات
۵- نان فانتزی
۶- لوازم التحریر

فاز اول: تحقیقات بازار و طراحی مدل کسب و کار:

گام اول: بررسی میدانی منطقه
گام دوم: شناسایی اصناف مورد نیاز منطقه
گام سوم: شناسایی و کشف الگوی خرید مشتریان منطقه با ابزار مشاهده و پرسشنامه
گام چهارم: تحلیل مشتریان و رقبای فعلی
گام پنجم: ارائه مدل نهایی بخش های مختلف در مرکز خرید
گام ششم: طراحی تایم لاین اجرایی پروژه

فاز دوم: طراحی لی اوت و جانمایی بخش های مختلف مرکز خرید:

گام اول: لکه گذاری و جانمایی بخش های مختلف فروشگاه
گام دوم: تعیین اندازه هر بخش
گام سوم: طراحی پلان و customer flow

فاز سوم: قرارداد با تامین کنندگان بخش های مختلف مرکز خرید:

گام اول: شناسایی تامین کنندگان
گام دوم: مذاکره با تامین کنندگان
گام سوم: ارائه و تدوین پیش نویس قرارداد و دستورالعمل های لازم در مرکز خرید
گام چهارم: بستن قرارداد با تامین کنندگان

فاز چهارم: طراحی برنامه تبلیغاتی:

گام اول: تبیین هدفهای تبلیغاتی
گام دوم: محاسبه و بودجه تبلیغات
گام سوم: برنامه ریزی رسانه های تبلیغاتی
گام چهارم: نظارت بر اجرای صحیح برنامه ها

فاز پنجم: منابع انسانی:

گام اول: تدوین دستورالعمل ها و آیین نامه های اخلاقی و رفتاری در مرکز خرید
گام دوم: آموزش پرسنل شاغل در فروشگاه

فاز ششم: طراحی باشگاه مشتریان:

o ایجاد باشگاه مشتریان تعامل گرا
o طبقه بندی مشتریان
o تمرکز بر مشتریان هدف
o تدوین سناریوهای رفتاری
o تدوین سناریوهای ریاضی
o تحلیل و آنالیز رفتار مشتری
o طرح خدمات مکمل فروش
o تدوین ساختار بازخورد/ شکایت مشتری
o بودجه نویسی باشگاه مشتریان
o طراحی فرایندهای مرتبط با وفادارسازی مشتریان

keyboard_arrow_down
دیگر پروژه ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

نوزده − 11 =

فهرست