دپارتمان استانداردسازی فروشگاه همکاری خود را از ابتدای اردیبهشت ۱۳۹۸ با مدیریت مجموعه ی سان ایت شروع کرد. مجموعه فروشگاه سان ایت یک مجموعه ی فروشگاه محلی به وسعه ۲۵۰۰ متر در منطقه فرمانیه تهران به حساب می آید که بعد از طراحی بیزینس مدل شامل کسب و کارهای زیر می باشد:
۱- کترینگ
۲- سوپر مارکت
۳- لبنیات سنتی
۴- قهوه و شکلات
۵- نان فانتزی
۶- لوازم التحریر
فاز اول: تحقیقات بازار و طراحی مدل کسب و کار:
گام اول: بررسی میدانی منطقه
گام دوم: شناسایی اصناف مورد نیاز منطقه
گام سوم: شناسایی و کشف الگوی خرید مشتریان منطقه با ابزار مشاهده و پرسشنامه
گام چهارم: تحلیل مشتریان و رقبای فعلی
گام پنجم: ارائه مدل نهایی بخش های مختلف در مرکز خرید
گام ششم: طراحی تایم لاین اجرایی پروژه
فاز دوم: طراحی لی اوت و جانمایی بخش های مختلف مرکز خرید:
گام اول: لکه گذاری و جانمایی بخش های مختلف فروشگاه
گام دوم: تعیین اندازه هر بخش
گام سوم: طراحی پلان و customer flow
فاز سوم: قرارداد با تامین کنندگان بخش های مختلف مرکز خرید:
گام اول: شناسایی تامین کنندگان
گام دوم: مذاکره با تامین کنندگان
گام سوم: ارائه و تدوین پیش نویس قرارداد و دستورالعمل های لازم در مرکز خرید
گام چهارم: بستن قرارداد با تامین کنندگان
فاز چهارم: طراحی برنامه تبلیغاتی:
گام اول: تبیین هدفهای تبلیغاتی
گام دوم: محاسبه و بودجه تبلیغات
گام سوم: برنامه ریزی رسانه های تبلیغاتی
گام چهارم: نظارت بر اجرای صحیح برنامه ها
فاز پنجم: منابع انسانی:
گام اول: تدوین دستورالعمل ها و آیین نامه های اخلاقی و رفتاری در مرکز خرید
گام دوم: آموزش پرسنل شاغل در فروشگاه
فاز ششم: طراحی باشگاه مشتریان:
o ایجاد باشگاه مشتریان تعامل گرا
o طبقه بندی مشتریان
o تمرکز بر مشتریان هدف
o تدوین سناریوهای رفتاری
o تدوین سناریوهای ریاضی
o تحلیل و آنالیز رفتار مشتری
o طرح خدمات مکمل فروش
o تدوین ساختار بازخورد/ شکایت مشتری
o بودجه نویسی باشگاه مشتریان
o طراحی فرایندهای مرتبط با وفادارسازی مشتریان